BASTION COLLECTIONS

BASTION COLLECTIONS

BASTION COLLECTIONS je rodinná holandská značka, která vyrábí bytové doplňky v jednoduchém stylu, inspirovaném hlavně severským designem a barvami.
Díky své jednoduchosti lze výrobky začlenit do jakékoliv domácnosti.

Určitě nejoblíbenější součástí kolekce Bastion Collections jsou keramické výrobky, které jsou opravdu nádherně provedené, z kvalitní tlustostěnné keramiky, mezi sebou skvěle kombinovatelné. Hlavně hrnečky se staly oblíbeným dárkem a to nejen mezi ženami, ale i partnera jím určitě potěšíte..

490_5889_1

Hrnečky jsou každý originál a opravdu nejlépe vypadají různě nakombinované mezi sebou.. Nejčastěji jsou barvy do šedé a černé, někdy béžové, růžové a teď nejnověji red (podle mě ale spíš tmavě růžovo vínová)

490_5730_2

 

Nová kolekce Bastion Collections vychází 2x do roka, vždy na jaře a na podzim. Nevyrábí se ve velkých nákladech a výrobky mají vysoký podíl ruční práce.
Když se výrobky z kolekce vyprodají, už prostě nejsou. Někdy se stane, že je přidají i do následující kolekce, ale je to spíš výjimkou..

490_5884_1

Hrnečky jsou opravdu krásné a fotogenické a na Instagramu, Facebooku a Pinterestu najdete spoustu úžasných fotek této dokonalé značky..

http://bit.ly/pinterest_bastioncollections

Oficiální holandské stránky značky:

https://www.bastioncollections.nl 

490_5867_1

Myslím, že právě teď před Vánocemi je Bastion Collections skvělý tip na dárek, určitě každá žena ocení hrneček s motivem srdíčka a muže zase potěšíte hrnečkem s milým textem:)