Keramika Casafina

KERAMIKA CASAFINA

Keramika Casafina je americká značka zaměřená na ručně glazované nádobí vyráběné v Portugalsku. Design výrobků je inspirován převážně italským stolováním.
Donna Cacciatore Smith vyrůstala v USA, ale kořeny její rodiny sahají až do slunné Itálie.S láskou vzpomíná na své dětství provoněné kořením z tradičních italských jídel, která vařila její babička. Vůně pečeného chleba a restované zeleniny provázela okamžiky, kdy se celá rodina sešla u jednoho stolu. Zřejmě z těchto vzpomínek se zrodila Donnina velká láska ke gastronomii, která ovlivnila i její budoucí život.
V dospělosti, když začala se svým mužem podnikat, se její pozornost zcela přirozeně zaměřila na stolování. Společně založili značku Casafina a na svých cestách po Evropě sbírali inspiraci a hledali vhodného dodavatele pro zakázkovou výrobu kuchyňského nádobí.Nakonec se rozhodli pro osvědčeného portugalského výrobce a tak postupně vznikla unikátní kolekce kameninových výrobků, které jsou ovlivněny italským designem a vášní pro jídlo..

 https://www.mahozadecor.cz/casafina/

 

Fattoria-24

 

Casafina má několik kolekcí a jako první bych Vám ráda představila kolekci Fattoria, která je jednoduchá, nadčasová a snadno se nakombinuje s jakýmkoliv nádobím, které už doma máte.
Výrobky jsou opravdu nádherné, hodně kvalitní a bytelné, mají jakoby tečkovanou glazuru a vyrábí se ve třech barvách. Základem je barva bílá, ve které se dělá nejširší sortiment výrobků, dála pak zelená a šedá barva.

Fattoria-17Fattoria-19

Fattoria-6Fattoria-20

V této kolekci najdete nádherné velké mísy, mísy s hubičkou, keramický lis na citrusy, keramický cedník zapékací mísy atd..

 ZCF-FA537-WHIZCF-FA545-GRN

ZCF-FA547-GRYZCF-FA564-WHI

Všechny výrobky z této kolekce si můžete zakoupit u nás na e-shopu, pokud nejsou skladem, obratem můžeme objednat a nejpozději do týdne odeslat.

https://www.mahozadecor.cz/kolekce-fattoria/

 Pokud budete potřebovat pomoct s výběrem,(nebo čímkoliv jiným), neváhejte se na nás obrátit!